• U bevindt zich hier:
  • Home »
  • Over ons

Over ons


CaSEM helpt bedrijven om focus te brengen in hun organisatie.

CaSEM is gespecialiseerd in advies voor bedrijfspositionering, product portfolio management en strategie.

Voor specifiek opdrachten werkt CaSEM samen met professionele interim managers en dit zowel voor nationale als internationale bedrijven.

CaSEM is ook vertegenwoordigd in enkele adviesraden van bedrijven.

Visie, missie en waarden

Visie

Duurzame groei wordt bekomen door het samenbrengen van ambitie, creativiteit, ethiek, innovatie en expertise in een open verstandhouding.

Missie

CaSEM ondersteunt bedrijven wereldwijd in het realiseren van hun objectieven door hen te begeleiden bij het vastleggen en uitwerken van hun strategische positionering.

Waarden

Onze waarden vatten wij samen met de letters 'DOBIT'

Duidelijkheid

Bij CaSEM communiceren wij op een duidelijke en verstaanbare manier.

Openheid

Bij CaSEM zijn er geen verborgen agendas.

Betrouwbaarheid

Bij CaSEM worden de opdrachten uitgevoerd volgens de verwachtingen.

Integriteit

Bij CaSEM voeren wij ethische principes hoog in het vaandel.

Toewijding

Bij CaSEM zijn we emotioneel en intellectueel toegewijd aan onze taken.

Consultants

Geert Callens

Geert Callens heeft een uitgebreide internationale ervaring in verschillende management disciplines. Hij heeft een master diploma in engineering en volgde verschillende opleidingen in bedrijfsbeheer en management vaardigheden.

Geert Callens startte zijn beroepsloopbaan in Onderzoek en Ontwikkeling in Barco. Gedurende zijn loopbaan had hij verschillende leidinggevende functies in product ontwikkeling, marketing, strategische ontwikkeling en overnames. Na zijn loopbaan in Barco had hij soortgelijke functies in een KMO actief in de metaal industrie.

Geert Callens heeft een specialisatie in bedrijfspositionering, strategische planning, product portfolio beheer en B2B marketing. Hij kan hierbij bogen op zijn ervaring zowel in een grote onderneming als in een KMO wat hem toelaat om management concepten op een pragmatische manier te implementeren volgens de behoeften van het bedrijf.
Click hier voor het CV van Geert CallensAndere consultants

CaSEM schakelt andere consultants in voor specifiek opdrachten. Zo kan er gegarandeerd worden dat er voor een specifieke opdracht steeds het goede profiel wordt aangeboden.

Daarnaast heeft CaSEM samenwerking met bedrijven die bijvoorbeeld zorgen voor marketing campagnes, industrieel ontwerp, ontwerp van websites of het organiseren van events. Daardoor kan een totaal pakket aangeboden worden.


Downloads

Brochure
Bekijk de brochure met ons aanbod in PDF formaat.
Download »

QR code

Geert Callens op Twitter